Campionatul National de Taekwon-Do ITF, Iasi 2006

Data curenta: 

 C.S. Kwang-Gae Iasi: Noutati si mesaje 1/2006 
 Ultima actualizare: 


Site-ul oficial al Campionatului National de Taekwon-Do ITF, Iasi 2006 Site-ul oficial al Campionatului National de Taekwon-Do ITF, Iasi 2006

 CAMPIONATUL NATIONAL DE TAEKWON-DO ITF
Iasi, 23-26 februarie 2006

 20.03.2006 Sorin Miron a participat sambata 18.03.2006 la prima sedinta de Birou Federal a noii conduceri a Federatiei Romane de Taekwon-Do ITF, sedinta ce a avut loc la Hotelul Stadion din Cluj.

 11.03.2006 Astazi, la Sala Polivalenta din Iasi, echipa demonstrativa a C.S. Kwang-Gae Iasi, impreuna cu Marcel Miron a sustinut prima demonstratie de Taekwon-Do ITF din pauza unui meci din Divizia A la baschet masculin. Demonstratia a fost foarte bine primita de publicul care a umplut tribuna Salii Polivalente. Multumim D-lui director Poeana de la CSM Iasi pentru sprijinul acordat.

 10.03.2006 LA MULTI ANI! domnului instructor Sorin!

- La multi ani! Incapatanarea ta iesita din comun te-a ajutat sa realizezi lucruri marete. Drumul e abia la inceput, asa ca multa putere si vointa! Sa fii fericit si iubit, in rest ai de toate... Intotdeauna se poate mai mult... Ai grija de tine! "secretara" Roxana
- La multi ani!!! Iti uram multa bafta in tot ce-ti propui, succes la europene (parca acolo vrei sa te duci,nu?;)), sanatate, etc, etc!:) Cris si Ady.
- Sa iti atingi toate telurile si sa continui sirul reusitelor ca si pana acum... LA MULTI ANI!!! Malina

 09.03.2006 In urma invitatiei primite din partea antrenorului C.S. Scorpions Iasi, reprezentantii C.S. Kwang-Gae Iasi au fost prezenti la conferinta de presa din Clubul Viper (in Ilius Mall), pentru a-i sustine pe participantii la Gala Local Kombat ce va avea loc maine, 10 martie, la Sala Polivalenta din Iasi. Toata lumea s-a pozat cu luptatorii reprezentativi ai acestor gale.

 08.03.2006 LA MULTI ANI tuturor domnisoarelor de la sala si mamelor sportivilor, din partea conducerii C.S. Kwang-Gae Iasi.

Au aparut articole despre campionat in mai multe ziare locale si intr-un ziar national:
- SPORT TOTAL, Bucuresti, miercuri 08 martie - clic aici .
- Ziarul de Iasi, Iasi, sambata 04 martie - clic aici .
- Ziarul de Iasi, Iasi, sambata 25 februarie - clic aici .
- Lumina, Iasi, luni 06 martie - clic aici .
In ziarul national Sport Total ar fi trebuit sa apara un articol de dimensiuni mult mai mari dar din lipsa de spatiu a ramas numai ce se vede. Articolul original ne-a fost inmanat de domnul jurnalist Dan Teodorescu caruia tinem sa-i multumim pentru tot ceea ce a facut si face in continuare pentru mediatizarea C.S. Kwang-Gae Iasi. Dati clic aici pentru a-l deschide.

 05.03.2006 Au fost actualizate majoritatea sectiunilor site-ului campionatului si a inceput campania de strangere si sortare a imaginilor ce vor aparea pe site.

Dati clic pe imagine!

 04.03.2006  3 sportivi de la CS Kwang-Gae Iasi in Lotul Romaniei

In urma rezultatelor obtinute la Campionatul National de la Iasi din februarie 2006 si a rezultatelor obtinute la competitiile de Taekwon-Do ITF din anii trecuti, Andreea Ungureanu, Sorin Miron si Roxana Constantin au fost selectionati in Lotul National largit al Romaniei.
Lotul Romaniei va participa in perioada 17-23 aprilie la un stagiu de pregatire la Baia Mare. In urma stagiului va avea loc o noua selectie, lotul definitivat urmand sa reprezinte Romania la competitiile internationale de Taekwon-Do ITF din 2006.
Multa bafta!!! cum spun prietenii ;)

 03.03.2006 - A fost sustinuta cea de-a doua conferinta de presa, in care au fost prezentate in linii mari modul de desfasurare al evenimentului, rezultatele obtinute la campionat de sportivii de la C.S. Kwang-Gae Iasi si a fost analizat impactul pe care l-a avut evenimentul asupra locuitorilor Iasiului.

Comferinta de presa a avut loc la Hotel Orizont si la ea a luat parte si Dl Constantin Adascalitei, Viceprimar al Municipiului Iasi caruia organizatorii doresc sa-i multumeasca inca o data pentru tot sprijinul acordat.

 26.02.2006 - Ultimele intreceri ale campionatului au luat sfarsit astazi la ora 15.00. Rezultat final: C.S. Kwang-Gae Iasi, locul 9 (din 18 cluburi) in clasamentul general cu 28 medalii din care 4 de aur, 6 argint si 18 de bronz. :) Avand in vedere ca Kwang-Gae Iasi functioneaza ca club separat de numai 2 ani, si ca majoritatea participantilor ieseni s-au descurcat foarte bine, instructorii clubului spera ca in cativa ani C.S. Kwang-Gae Iasi sa ajunga sa se bata pentru locurile de pe podium la clasamentul general.

Dupa mult timp, este primul campionat national la care s-au desfasurat toate probele: tull, lupta, tehnici speciale si spargeri forta. Concluzia: Campionatul a fost un succes organizatoric dupa spusele participantilor, spectatorilor si a ziaristilor.
Participantii clasati pe podium au fost premiati cu diplome si medalii iar arbitrii cu diplome si plachete. Primele trei cluburi au primit cupe. Sponsorii, coorganizatorii si toti cei care au ajutat la organizarea evenimentului au fost premiati cu diplome si dupa caz cu medalii.
Conducerea C.S. Kwang-Gae Iasi doreste sa multumeasca sponsorilor si tuturor celor care s-au implicat in organizarea evenimentului de la Iasi.

 25.02.2006 - Gala Artelor Martiale, Iasi 2006 - un mare succes. Cei peste 1000 de spectatori prezenti in Sala Polivalenta din Iasi au fost impresionati de spectaculozitatea demonstratiilor de arte martiale si de nivelul tehnic ridicat al finalelor campionatului. Toata lumea a fost emotionata de atmosfera creata in Sala Polivalenta din Iasi. Suntem tari!

 24.02.2006 - Prima zi a campionatului s-a desfasurat in conditii foarte bune, aducand C.S. Kwang-Gae Iasi primele medalii. Avem deja o medalie de aur (Gabriel Ungureanu la tull) si una de argint (Oana Gheorghiu la tull).

Seara a avut loc Adunarea Generala a Federatiei Romane de Taekwon-Do ITF, in cadrul careia s-au desfasurat alegeri pentru conducerea federatiei. Noul Birou Federal este format din:
  • Marius Oltean 5 DAN, presedinte
  • Dan Goron 4 DAN, vicepresedinte
  • Sorin Andrei 1 DAN, vicepresedinte
  • Mircea Muntean 4 DAN, secretar general
  • Incze Karoly 1 DAN, secretar
  • Florin Birlut 2 DAN, membru in Biroul Federal
  • Iosif Iuhos 2 DAN, membru in Biroul Federal
  • Angela Mucichescu 2 DAN, membru in Biroul Federal
  • Sorin Miron 1 DAN, membru in Biroul Federal

 23.02.2006 - Au sosit participantii la campionat, s-au efectuat cazarile, inscrierile in concurs si tragerile la sort.

A avut loc prima sedinta de arbitraj la care au luat parte toate persoanele care arbitreaza la campionat.
Au sosit medaliile, plachetele pentru arbitri si cupele pentru cluburile care se vor situa la finele campionatului pe primele trei pozitii ale clasamentului general.
Au fost carate la Sala Polivalenta toate saltelele necesare realizarii celor 3 suprafete de lupta. Organizatorii aduc sincere multumiri celor care i-au ajutat.

 22.02.2006 - Conducerea C.S. Kwang-Gae Iasi a sustinut o conferinta de presa in care au fost prezentate reprezentantilor mass-mediei ieseneii detalii despre campionat si gala.

 21.02.2006 - Pregatirile pentru Campionatul National de Taekwon-Do ITF si pentru Gala Artelor Martiale se apropie de final:

- Au fost aduse la Iasi suporturile pentru probele de Spargeri forta si Tehnici speciale.
- O mare parte dintre cluburile participante la campionat au trimis listele de participare si se lucreaza la listele cu participantii impartiti pe categorii.
- Societatea Civila Medicala PRIMA va asigura prezenta la Sala Polivalenta a unui doctor generalist, a unui doctor de la Urgente si a unei ambulante, pe perioada evenimentului. Multumim d-lui Dr. Crivoi.
- A fost realizat clipul publicitar ce va apare pe ProTV. Multumim d-lui Dinu Dornescu pentru ajutor.

 16.02.2006 - Pregatirile pentru Campionatul National de Taekwon-Do ITF si pentru Gala Artelor Martiale sunt in plina desfasurare:

- Si-au anuntat participarea la Campionatul National din Iasi reprezentantii a 20 de cluburi de Taekwon-Do ITF din tara, totalizand peste 200 de sportivi.
- Toate intrecerile campionatului se vor disputa in Sala Polivalenta din Iasi, in zilele de: Vineri orele 09.00-14.00 si 16.00 - 20.00, Sambata: 08.30-14.30 si 18.00 - 21.30 si Duminica: 09.00-14.00.
- In sala vor fi trei suprafete de lupta de 10x10m plus inca un metru de jur imprejur suprafata de siguranta. Saltelele (tatami folosite la judo) au fost obtinute de la Directia Judeteana de Sport Iasi si de la Asociatia Judeteana de Judo Iasi.
- La campionat se vor desfasura toate cele 4 probe de concurs din Taekwon-Do ITF: Tull (lupta cu adversari imaginari), Lupta, Tehnici speciale (tehnici de lovire a tintelor cu piciorul, din saritura), Spargeri Forta. Suporturile de Spargeri forta si Tehnici speciale vor fi aduse de la Constanta.
- Participantii sositi din alte localitati vor fi cazati la Hotel Sport (23 locuri) si la internatele liceelor Gr. Sc. "Mihail Sturdza" (43 locuri), Gr. Sc. "Ioan C. Stefanescu" (36 locuri), Gr. Sc. Arte si Meserii "Spiru Haret" Iasi (24 locuri), Gr. Sc. "Anghel Saligny" Iasi (38 locuri).
- Oficialii FRTKD-ITF vor fi cazati la Hotel Sport (2 camere) si la Hotel Municipal (2 apartamente tip suita).
- Au fost realizate sigla si machetele pentru afise, medalii si diplome.
- Sambata 25 februarie, incepand cu orele 18.00, va avea loc Gala Artelor Martiale, Iasi 2006 ce va cuprinde deschiderea oficiala a campionatului, finalele categoriilor celor mai specatculoase si demonstratii sustinute de reprezentantii a 11 stiluri de arte martiale din Iasi (Ai Ki Do, Capoeira, , Ishinryu Karate, Judo, K1, Karate Traditional, Kung Fu, Quan Qi Do, Taekwon-Do ITF, Taekwon-Do WTF, Vovinam Viet Vo Dao).
- Coorganizatori ai evenimentului sunt Consiliul Judetean Iasi si Primaria Municipiului Iasi.
- Coorganizator al Galei Artelor Martiale, Iasi 2006 este Asociatia Judeteana de Karate Traditional Iasi.
- Sponsorul principal al evenimentului este Antibiotice S.A. Iasi.
- Sponsorii evenimentului sunt: S.C. MOLDOVA UNIVERSAL S.A., S.C. Lucrari Drumuri si Poduri S.A. Iasi, S.C. SINFEX COMP S.R.L., S.C. VESPER S.R.L., S.C. PIM S.R.L. (reducere la tiparituri), S.C. DAO PROD SPORT S.R.L. (reducere la training-uri si dobok-uri), Coca-Cola (sucuri si apa minerala).
- Partenerii media sunt: ProTV, Tele'M, Radio VoxT, Radio Hit, Radio Iasi, Ziarul de Iasi. Pe ProTV se vor difuza spoturi publicitare in perioada 20-25 februarie, in cadrul emisiunilor TEO, La Bloc si la filmul de seara. Duminica 26 februarie va fi realizata o emisiune despre eveniment, in care va fi invitata o persoana din conducerea C.S. Kwang-Gae Iasi.

 10.02.2006 - Sorin Miron si-a depus candidatura la unul din posturile Biroului Federal al Federatiei Romane de Taekwon-Do ITF. Alegerile vor avea loc la Adunarea Generala de la Iasi, 24 februarie 2006. MULTA BAFTA! cum spun prietenii. ;)

 05.02.2006 - Rezultatele de la competitia de duminica sunt online. Clic aici aici.

 02.02.2006 - A fost inaugurat site-ul Campionatului National de Taekwon-Do ITF, Iasi 23-26 februarie 2006. Dati clic aici.


 25.01.2006 - Duminica 05.02.2006, de la ora 14.20, va avea loc la Sala de sport M.A. din Tudor Vladimirescu a treia competitie pregatitoare pentru Campionatul National de Taekwon-Do I.T.F. Vor participa sportivi din Iasi, Vaslui si Barlad.

 23.01.2006 - Incepand de azi pana in luna martie nu se vor mai face antrenamente in zilele de luni la Sala C.S.M.; se vor face numai in zilele de joi. Antrenamentele vor fi reluate conform vechiului program incepand din luna martie.

 07.01.2006 - Antrenamentele la ambele sali din Iasi incep de luni, 09 ianuarie, dupa acelasi program. In Tg. Frumos antrenamentele incep de miercuri 11 ianuarie, dupa acelasi program. La sfarsitul lunii ianuarie vor avea loc examene de centura si o competitie pregatitoare (Iasi, Vaslui si Barlad).

 06.01.2006 - Consiliul Director al C.S. Kwang-Gae Iasi s-a intrunit in prima sedinta din 2006, unde s-au discutat etapele ce mai trebuie parcurse in vederea organizarii si desfasurarii in conditii cat mai bune a Campionatului National de Taekwon-Do ITF la Iasi, in perioada 23-26 februarie 2006.
CONCLUZIA: De pe 09 ianuarie incepe vanatoarea de sponsori!!!

 02.01.2006 - Conducerea C.S. Kwang-Gae Iasi ureaza tuturor membrilor clubului, precum si familiilor acestora un calduros LA MULTI ANI!!!


 « Inceputul paginii  |  noutati 2007   |  arhiva 2006(2)   |  arhiva 2005   |  arhiva 2004