Campionatul National de Taekwon-Do ITF, Iasi 2006

Data curenta: 

 C.S. Kwang-Gae Iasi: Noutati si mesaje 2007 
 Ultima actualizare: 


Dati clic pe imagine!
 08.12.2007 - Kwang-Gae Iasi la Gala Artelor Martiale, Iasi 2007
Sambata 08 decembrie, cu ocazia Campionatului National de Qwan Ki Do - Arme Traditionale, va avea loc la Sala Polivalenta din Iasi si o Gala de Arte Martiale.

  Printre finalele campionatului vor face demonstratii reprezentantii a mai multor stiluri de arte martiale din Iasi:
 • Qwan Ki Do
 • Karate
 • Tae Kwon Do ITF
 • Ai Ki Do
 • Capoeira
Show-ul va incepe la ora 1600 si se va intinde pe durata a 2 ore.

INTRAREA LIBERA!

 07.12.2007 - Rezultatele C.S. Kwang-Gae prezentate de mass-media ieseana
Au aparut informatii despre rezultatele obtinute de C.S. Kwang-Gae Iasi la Cupa Romaniei de Taekwondo ITF, 17-18 noiembrie 2007, pe postul Radio HIT Iasi si pe postul Tele'M Iasi.
De asemenea au aparut articole despre Cupa Romaniei de Taekwon-Do ITF in ziarele locale:
- Ziarul de Iasi, Iasi, vineri 07 decembrie.
- Ziua de Iasi, Iasi, vineri 07 decembrie - clic aici .
- Jurnalul de Est, Iasi, sambata 08 decembrie.

 05.12.2007 - LA MULTI ANI sportivului Alin Mazilu. La cat mai multe medalii Gutza!!! ;)

 04.12.2007 - LA MULTI ANI sportivului Ciprian Robu. La cat mai multe titluri de campion Shumi!!! ;)

 30.11.2007 - LA MULTI ANI instructorului Andrei-Vladut Dumitriu, vicepresedintei clubului Andreea Ungureanu si la toti care poarta numele Sfantului Andrei!!! 28.11.2007 - LA MULTI (D)ANI domnului instructor Andrei-Vladut Dumitriu, cu ocazia zilei de nastere!!! Felicitari pentru rezultatele sportivilor antrenati la sectia din Tirgu Frumos. 19.11.2007 - 3 aur si 3 argint la Cupa Romaniei pentru Taekwon-Do ITF din Iasi
Dati clic pe imagine!
In perioada 17-18 noiembrie 2007 a avut loc la Baia Mare, Cupa Romaniei de TaeKwon-Do ITF pentru copii, juniori si seniori. Au participat 16 cluburi totalizand aproximativ 150 sportivi.
C.S. Kwang-Gae Iasi a participat cu 2 sportivi din Iasi si 3 sportivi de la sectia din Tg Frumos condusa de Andrei-Vladut Dumitriu, obtinand 3 medalii de aur si 3 de argint. De asemenea C.S. Kwang-Gae Iasi a castigat Cupa Romaniei pentru locul 3 la seniori.
Medaliile au fost obtinute de Sorin Miron, senior (Iasi), centura neagra 1 DAN (Loc I - Tull centuri negre 1 DAN, Loc II - Lupta -71kg), Amfian Nichei (Tg. Frumos), senior, centura albastra (Loc II - Lupta -54kg), Ciprian Robu (Iasi), junior, centura albastra (Loc I - Tull centuri colorate), Vlad-Mihai Luca, junior mic (Tg. Frumos), centura verde (Loc I - Lupta -50kg) si Alexandru Mihalachi, junior mic (tg. Frumos), centura verde (Loc II - Lupta -38kg).

"Sunt foarte multumit de rezultatele obtinute la aceasta competitie nationala. Ii felicit pe sportivi pentru ca au reusit sa atinga aceste performante. Sunt niste sportivi foarte talentati si sunt sigur ca daca vor practica Taekwon-Do cu aceeasi seriozitate pot ajunge la performante mult mai mari. Vreau sa-i felicit si sa multumesc parintilor acestor copii pentru ca ii sprijina in continuu moral si financiar si ca au inteles ca practicarea artelor martiale si a sportului in general ii va ajuta foarte mult pe copiii lor in viata de zi cu zi.
Ma bucur ca sportivii de la C.S. Kwang-Gae Iasi continua seria rezultatele frumoase obtinute anul acesta pe plan national (locul 3 pe cluburi la Campionatul National de TKD ITF, Medias, 23-25 februarie) si international (Adelina Zalaru - Iasi - 2 medalii de bronz la mondiale, 1 aur si un bronz la europene si Nicola Pricop - Tg. Frumos - aur la europene).
Vreau sa-l felicit si pe unul dintre primii mei sportivin din Iasi, Andrei-Vladut Dumitriu, pentru rezultatele obtinute ca instructor la sectia din Tg. Frumos. Faptul ca elevii mei ajung la randul lor instructori si aduc asemenea rezultate nu poate decat sa ma bucure si sa ma faca sa ma simt implinit atat in Taekwon-Do cat si ca om.
Multumim Fundatiei Sportului Iesean, singurul sustinator financiar al clubului pentru aceasta competitie. Sper sa ne sprijine in continuare pentru a aduce rezultate si mai bune pentru Iasi."
Sorin Miron, centura neagra 1 DAN
Presedintele C.S. Kwang-Gae Iasi

 17.10.2007 - WWW.ITF-IASI.RO !!!
Incepand de azi C.S. Kwang-Gae Iasi este proprietarul domeniului ITF-IASI.RO

 23.09.2007 - Sorin Miron la Scoala Nationala de Antrenori, Bucuresti
Sorin Miron (1 DAN, presedintele C.S. Kwang-Gae Iasi) si Alexandru Muresan (5 DAN, presedintele C.S. Delta Cluj) sunt cei doi instructori de Taekwon-Do ITF care participa la cursurile Scolii Nationale de Antrenori in anul scolar 2007-2008. Scoala Nationala de Antrenori Bucuresti functioneaza sub egida Agentiei Nationale pentru Sport din Romania.
Cei doi tocmai au absolvit cursurile primelor trei semestre. Urmeaza ultimul semestru in perioada 04-23 februarie 2008, dupa care examenul de final in martie 2008.
In urma acestor cursuri absolventii vor obtine titlul de Antrenor National de Taekwon-Do ITF, calitate obligatorie din 2007 pentru instructorii principali ai cluburilor de Taekwon-Do ITF din Romania, in vederea recunoasterii activitatii acestor cluburi de catre Agentia Nationala pentru Sport.

 12.09.2007 - Reincep antrenamentele!!!
Inscrierile si antrenamentele vor incepe in Tirgu Frumos, la sala de sport "Tineretului", de pe data de 15 septembrie, dupa urmatorul program: Marti si Vineri de la orele 19.00, Sambata de la orele 16.00.
In Iasi, inscrierile si antrenamentele vor incepe la sala de sport din complexul Tudor Vladimirescu, de pe data de 17 septembrie, dupa urmatorul program: orele 1900 - 2000 pentru copii intre 5-12 ani si de la 2000 la 2130 pentru juniori si seniori.
Mai multe detalii gasiti la sectiunea Date contact.

Dati clic pe imagine!
 18.08.2007 - Demonstratie de Taekwon-Do ITF la Tg. Frumos
Sambata 18 august, cu ocazia evenimentelor prilejuite de Zilele Orasului Tirgu Frumos, echipa demonstrativa a C.S. Kwang-Gae Iasi condusa de Sorin Miron (centura neagra 1 DAN), s-a deplasat la Targu Frumos, unde a sustinut o frumoasa demonstratie de Taekwon-Do ITF pe scena din fata Hanului turistic.
  Din echipa demonstrativa au mai facut parte:
 • Alexandru Ungureanu (Iasi) - centura neagra 1 DAN
 • Adrian Bejan (Iasi) - centura rosie
 • Cosmin Costea (Iasi) - centura albastra
 • Alin Mazilu (Iasi) - centura albastra
 • Andrei Dumitriu (Iasi) - centura verde cu tresa albastra
 • Nicola Pricop (Tg Frumos) - centura verde cu tresa albastra
 • Amfian Nichei (Tg Frumos) - centura verde cu tresa albastra
Dati clic pe imagine!
Multimea de spectatori adunata in jurul scenei a aplaudat spectaculozitatea tehnicilor prezentate (lovituri la palmare, spargeri, sarituri), o parte dintre acestia exprimandu-si intentia de a se inscrie la club.

Antrenamentele de Taekwon-Do ITF se vor relua in orasul Tirgu Frumos la jumatatea lui septembrie si vor avea loc in sala de sport "Tineretului" situata la iesirea din oras spre Harlau.

Clubul multumeste pe aceasta cale domnului Gabriel Enea care a sprijinit inca de la inceput actiunile clubului in Tg Frumos.

 15.08.2007 - itf-iasi.go.ro -> 6000 de vizitatori ;)
Astazi a intrat pe site vizitatorul cu numarul 6001! ;) La cat mai multi!!!

 « Inceputul paginii  |  arhiva 2006(2)   |  arhiva 2006(1)   |  arhiva 2005   |  arhiva 2004